Verbinder van technologie, kennis en services

Digitale transformatie herdefinieert elk aspect van een bedrijf. Deze verandering vindt plaats of je het nastreeft of niet. Het beschikbaar en inzichtelijk maken van data is pas het begin. Ontwikkelingen op het gebied als Big Data, Intelligence Networking en Artificial Intelligence, zorgen er vervolgens voor dat we steeds meer met data kunnen. Hoe kun je hierin bijblijven als bedrijf, instelling of gemeente?

Medewerkers aan het woord

Klik op één van onze medewerkers en bekijk zijn of haar video.

Een nieuwe kijk op IT waar de klant écht centraal staat

AnyLinQ is de gedreven en loyale partner die organisaties helpt de volgende stap te nemen in een datagedreven wereld – nu, straks en later.

AnyLinQ zorgt ervoor dat klanten hun data beschikbaar hebben, goed kunnen beheren en gebruiken. Het beschikbaar stellen van data is het begin. Wij helpen klanten waarde te halen uit data, zodat jouw organisatie het verschil kan maken.

AnyLinQ levert niet alleen advies en ondersteuning. Onze specialisten ontwerpen en implementeren ook innovatieve projecten en diensten. Hierbij maken wij gebruik van een zelf ontwikkeld model – IT.Redefined. Een nieuwe kijk op IT waar de klant écht centraal staat.

Dit alles doen we door het verbinden van technologie, kennis en services.

Lees hier meer over IT.Redefined

Onze kernwaarden

De reis begint met een visie. Het zijn ambities die wij samen met onze klanten en partners willen bereiken. Nu, straks en later.

Team
Topresultaat halen we samen.
Ondernemend
We nemen verantwoordelijkheid, tonen initiatief en hebben daarbij de ambitie, kansen en vrijheid om dingen te veranderen 
Professioneel
Zeg wat je doet en doe wat je zegt – en wat we doen, doen we goed. 
Plezier
We verbinden, geven betekenis aan wat we doen, met en voor elkaar.

De wereld van AnyLinQ

We laten je graag kennismaken met onze wereld. De wereld van AnyLinQ is een plek waar meer dan 220 mensen met hun kennis het verschil maken en geïnspireerd worden om de beste te zijn die ze kunnen zijn – ondernemend, gedreven, mensgericht, integer en professioneel.

Neem contact op

Vul hieronder het formulier in en een van onze medewerkers zal zo spoeding mogelijk contact met je op nemen.

Stel een vraag
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.